Samsunspor Atatürk Forma : ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ / Beyaz, kırmızı, çubuklu ve parçalı 4 çeşit forma 109.90'dan satılıyor.

Samsunspor Atatürk Forma : ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ / Beyaz, kırmızı, çubuklu ve parçalı 4 çeşit forma 109.90'dan satılıyor.. Sevgiyle, tutkuyla, gururla yürüyelim arkadaşlar. Yılport samsunspor'un gelecek sezon giyeceği atatürk desenli forma, geçtiğimiz günlerde görücüye çıkarıldı. Ana sayfa spor yılport samsunspor'a, yeni sezonda, atatürk'lü forma… armasında atatürk figürü bulunan karadeniz ekibinin 55'inci yıla özel yeni formasında, atatürk'ün şahlanan at üzerindeki. Beyaz, kırmızı, çubuklu ve parçalı 4 çeşit forma 109.90'dan satılıyor. Aldım valla, araya haftasonu girmesine rağmen 3 4 gün gibi bir sürede geldi.

İlk formamızı ise emre patkavak isimli taraftarımız aldı. .samsunspor, yeni sezon için hazırlanan ve üzerinde samsun'un sembolü, atatürk'ün şahlanan atının üzerindeki heykelinin (onur anıtı) yer aldığı baskılı forma sosyal medya gündem oldu. Lig'e yükselen yılport samsunspor, atatürk'ün de yer aldığı formaları satışa çıkardı. Atatürk'lü arma atatürk' lü forma vurgusu yapıldı. Samsunspor' un logo arması atatürk heykeli olmuştur.

Samsunspor'dan 'Atatürk' baskılı yeni sezon forması | A3 Haber
Samsunspor'dan 'Atatürk' baskılı yeni sezon forması | A3 Haber from www.a3haber.com
Karadeniz ekibi yaptığı paylaşımda 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma!' temasıyla formalarını öne çıkardı. Formalar sosyal medyada büyük beğeni topladı. Samsunspor'un armasında da atatürk varmış zaten. Tff birinci lig'e yükselen yılport samsunspor, yeni sezonda giyeceği üçüncü formasını etkileyici bir kliple 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma' mesajıyla yayınlanan klip, futbolseverlerden tam not aldı. Karadeniz ekibi yaptığı paylaşımda, 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma! Efsane orijinal samsunspor formaları ve kıyafetlerini hemen i̇ncele! Yılport samsunspor'un gelecek sezon giyeceği atatürk desenli forma, geçtiğimiz günlerde görücüye çıkarıldı. Samsunspor forman sana özel hazırlansın!

Lig'in yeni ekibi yılport samsunspor, gelecek sezon giyeceği formaları tanıttı.

Bu formanın göğsünde, şahlanışın sembolü var. .samsunspor, yeni sezon için hazırlanan ve üzerinde samsun'un sembolü, atatürk'ün şahlanan atının üzerindeki heykelinin (onur anıtı) yer aldığı baskılı forma sosyal medya gündem oldu. Samsunspor kulübü, tüm taraftarlarını takıma destek olmaları için lisanlı ürün mağazalarına davet etti. Samsunspor'un atatürk temalı forması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Sevgiyle, tutkuyla, gururla yürüyelim arkadaşlar notu düşüldü. Daha büyük yapıp, herkesin gözünün içine sokmak istedik. Samsunspor storlarda formadan çok sayıda satış yapılırken store 55 sitesinden de çok ciddi bir talep olduğu gözlendi. Efsane orijinal samsunspor formaları ve kıyafetlerini hemen i̇ncele! Samsunspor'un armasında da atatürk varmış zaten. Sevgiyle, tutkuyla, gururla yürüyelim arkadaşlar. Tff birinci lig'e yükselen yılport samsunspor, yeni sezonda giyeceği üçüncü formasını etkileyici bir kliple 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma' mesajıyla yayınlanan klip, futbolseverlerden tam not aldı. İlk formamızı ise emre patkavak isimli taraftarımız aldı. Aramanızda 48 adet ürün bulundu.

Beyaz, kırmızı, çubuklu ve parçalı 4 çeşit forma 109.90'dan satılıyor. Efsane orijinal samsunspor formaları ve kıyafetlerini hemen i̇ncele! Samsunspor'un atatürk desenli forması büyük beğeni topladı yılport samsunspor'un, yeni sezonda giyeceği ''atatürk'lü forma'' 7'den 70'e herkesi kendine hayran bıraktı. Samsunspor' un logo arması atatürk heykeli olmuştur. Atatürk'lü formanın hakkını vermek için;

Samsunspor 1- 0 Eyüpspor
Samsunspor 1- 0 Eyüpspor from www.samsunvehaber.com
Atatürk'lü formanın hakkını vermek için; Kırmızı beyazlı takımda atatürk'lü arma atatürk'lü forma vurgusu yapıldı. Samsunspor'un atatürk desenli forması büyük beğeni topladı yılport samsunspor'un, yeni sezonda giyeceği ''atatürk'lü forma'' 7'den 70'e herkesi kendine hayran bıraktı. Samsunspor'un atatürk baskılı yeni sezon formaları konuşulmaya devam ediyor. Samsunspor'un atatürk temalı forması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Sende bir adet forma al takımına destek ol! Yılport samsunspor kulübü tanıtımı yapılan yeni formalar için taraftarları samsunspor store'lara davet etti. Efsane orijinal samsunspor formaları ve kıyafetlerini hemen i̇ncele!

Samsunspor'un atatürk baskılı yeni sezon formaları konuşulmaya devam ediyor.

Atatürk'lü formanın hakkını vremek için; Atatürk'lü formanın hakkını vermek için; Beyaz, kırmızı, çubuklu ve parçalı 4 çeşit forma 109.90'dan satılıyor. Samsunspor kulübü, tüm taraftarlarını takıma destek olmaları için lisanlı ürün mağazalarına davet etti. Aldım valla, araya haftasonu girmesine rağmen 3 4 gün gibi bir sürede geldi. Stoklarda göğsünde atatürk armalı forma kalmayınca son günlerde forma satışlarında düşüş yaşandı. Formalar sosyal medyada büyük beğeni topladı. Tanıtımı bandırma vapuru önünde çekilen 55'inci yıla özel tasarım büyük beğeni topladı. Yılport samsunspor'un gelecek sezon giyeceği atatürk desenli forma, geçtiğimiz günlerde görücüye çıkarıldı. Tff birinci lig'e yükselen yılport samsunspor, yeni sezonda giyeceği üçüncü formasını etkileyici bir kliple 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma' mesajıyla yayınlanan klip, futbolseverlerden tam not aldı. Kırmızı beyazlı takımda atatürk'lü arma atatürk'lü forma vurgusu yapıldı. Karadeniz ekibi yaptığı paylaşımda 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma!' temasıyla formalarını öne çıkardı. Ana sayfa spor yılport samsunspor'a, yeni sezonda, atatürk'lü forma… armasında atatürk figürü bulunan karadeniz ekibinin 55'inci yıla özel yeni formasında, atatürk'ün şahlanan at üzerindeki.

Samsunspor modelleri, samsunspor özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da. Formanın ismi atatürk'lü arma atatürk'lü forma idi. Tff birinci lig'e yükselen yılport samsunspor, yeni sezonda giyeceği üçüncü formasını etkileyici bir kliple 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma' mesajıyla yayınlanan klip, futbolseverlerden tam not aldı. Yılport samsunspor hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonda giyeceği formayı sosyal medya hesabından tanıttı. Samsunspor' un logo arması atatürk heykeli olmuştur.

Samsunspor'dan Atatürk desenli forma
Samsunspor'dan Atatürk desenli forma from media-cdn.t24.com.tr
Samsunspor storlarda formadan çok sayıda satış yapılırken store 55 sitesinden de çok ciddi bir talep olduğu gözlendi. Stoklarda göğsünde atatürk armalı forma kalmayınca son günlerde forma satışlarında düşüş yaşandı. Samsunspor başkanı'ndan atatürklü forma açıklaması: Atatürk'lü formanın hakkını vermek için; Samsunspor forman sana özel hazırlansın! Lig'e yükselen yılport samsunspor, atatürk'ün de yer aldığı formaları satışa çıkardı. Kırmızı beyazlı takımda atatürk'lü arma atatürk'lü forma vurgusu yapıldı. Bandırma vapuru önünde çekilen videonun paylaşılmasıyla büyük ilgi gören formalar ne kadar?

Yılport samsunspor hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonda giyeceği formayı sosyal medya hesabından tanıttı.

Lig ekibi samsunspor yeni sezon formasını duyurdu. Formanın ismi atatürk'lü arma atatürk'lü forma idi. Bu formanın göğsünde, şahlanışın sembolü var! Samsunspor'un atatürk baskılı yeni sezon formaları konuşulmaya devam ediyor. Karadeniz ekibi yaptığı paylaşımda 'atatürk'lü arma atatürk'lü forma!' temasıyla formalarını öne çıkardı. Lig'in yeni ekibi yılport samsunspor, gelecek sezon giyeceği formaları tanıttı. Formalarda atatürk'ün şahlanan at üzerindeki sembolünü kullandı. Modern ve normal şekilde dizayn edilmiş yarı yarıya sağ tarafı kırmızı, sol tarafı beyaz bir dizayn ile oluşturulmuş bir ana forma vardır. Atatürk'lü arma atatürk' lü forma vurgusu yapıldı. Sevgiyle, tutkuyla, gururla yürüyelim arkadaşlar. Samsunspor'un atatürk temalı forması taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Yılport samsunspor kulübü tanıtımı yapılan yeni formalar için taraftarları samsunspor store'lara davet etti. Samsunspor modelleri, samsunspor özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile gittigidiyor'da.

Yılport samsunspor hazırlıklarını sürdürürken yeni sezonda giyeceği formayı sosyal medya hesabından tanıttı samsunspor. Formalar sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Posting Komentar

0 Komentar